Wordt deze pagina niet goed weergegeven? Bekijk 'm online.


banner_Burgermeester_Academie_2.jpg

Aanmelden tot 21 maart 2013

Je kunt je nog tot 21 maart aanmelden voor de Burgermeeester Academie! Leer hoe jij de innovatiekracht van burgers en ondernemers kunt inzetten voor jouw programma, project of beleidsplan. Wil je meer informatie of weten of de Academie voor jou geschikt is? Bel dan met Mirte van der Vliet: +31 (0)318 624 299 of lees meer>


Uitgelicht: programma in Friesland

Het eerste dagdeel gaat over borgen van nieuwe samenwerkingsvormen bij de bestuurders van jouw organisatie. Hoe zorg je dat ook wethouders en raadsleden innovatie van onderop een plek geven in hun praktijk? Verder kijken we naar passende organisatiesvormen voor de nieuwe energiecoöperaties die ontstaan in Friesland en de rest van het land. Hoe zorg je ervoor dat deze samenwerkingsverbanden geen verkapte overheidsorganisaties worden? Meer over het programma lees je op de website.


Met korting lezen over Burgermeesters

De methodiek van de Academie is geïnspireerd op het Burgermeesterboek. De eerste versie van dit boek is gratis online te lezen. Rondom de lancering van de Burgermeester Academie kun je de gedrukte (en uitgebreidere) versie tot 30 april met 30% korting kopen. Deelnemers aan de Academie krijgen het boek gratis bij hun inschrijving.


Ken je iemand voor wie de Burgermeester Academie interessant kan zijn? Stuur dit bericht dan vooral door!


afmelden voor berichten van De Burgermeester Academie>