Wordt deze pagina niet goed weergegeven? Bekijk 'm online.


banner_Burgermeester_Academie_2.jpg

Negentien nieuwe Burge(r)meesters!

De Burgermeester Academie gaat van start. Met negentien ambtenaren uit totaal verschillende organisaties en domeinen verwachten we een inspirerende community of practice. Donderdag 4 april start de groep met een uitgebreide kennismaking in het Werkparadijs in de polder in Oost- knollendam. De volgende dag bezoeken de deelnemers twee burgermeesterpraktijken: in duurzame renovatie bij Duurzaam Zwaag en in de asielopvang.

Er is nog plek voor een twintigste deelnemer. De last minute booking kan plaatsvinden tot 3 april 17.00 uur door direct contact op te nemen met Pepik Henneman.

Bekijk de deelnemers>


Volg de ontwikkelingen

Wilde je meedoen aan de Academie en ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen? Via een Academieblog houden we je op de hoogte van het verloop van de eerste editie van de Academie. Na elke bijeenkomst posten we een blog. Houd Twitter (#BurgermeesterAcademie) en LinkedIn goed in de gaten voor de updates.


Stichting Burgermeester Academie zoekt Raad van Advies

Op 4 april om 11.00 uur is de Stichting Burgermeester Academie een feit. Debora Timmerman ( secretaris), Jeroen Roeloffzen (penningmeester), Pepik Henneman (voorzitter) vormen het bestuur. Zij zijn op zoek naar leden voor de Raad van Advies die het pionierswerk van de stichting willen waarborgen en verankeren. Heb je interesse? Meld je dan bij Debora Timmerman.


afmelden voor berichten van De Burgermeester Academie>