Wordt deze pagina niet goed weergegeven? Bekijk 'm online.


banner_Burgermeester_Academie_2.jpg

Tweede editie Burgermeester Academie in november

Op 21 november 2013 start de tweede editie van de Burgermeester Academie. In vier 24 uur- sessies, verspreid over vijf maanden, gaan we samen met 25 deelnemers langs bijzondere Burgermeesterpraktijken in Zeeland, Den Haag, de Kop van Noord- Holland en Friesland. Lees meer>


2 oktober- save the date!

Op 2 oktober organiseren we vanaf 14:30 uur de ‘Best of Burgermeesteracademie’. Binnenkort kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst en publiceren we het programma. Dit zal zijn opgebouwd uit verschillende praktijkcasussen, presentaties en verfrissende perspectieven uit de eerste editie van de Burgermeester Academie. Iedereen die mee wil(de) doen aan de Burgermeester Academie of nieuwsgierig is naar onze Burgermeesteraanpak: zet 2 oktober in je agenda en houd de site goed in de gaten!


Van Rotterdam & Den Haag via Leeuwarden naar Gent

De Burgermeester Academie is in volle gang. De deelnemers bezochten de afgelopen maanden een pionier in duurzaam Zwaag, de nieuwe werkelijkheid van asielopvang van Stichting de Vrolijkheid, het Rotterdamse stadslandbouwinitiatief ‘Uit je eigen stad’, duurzame bewonersinitiatieven in Den Haag en een aantal aanpakkers in de wijk ‘Achter de Hoven’ in Leeuwarden. Nieuwsgierig naar hun ervaringen? In het blog lees je over het verhaal achter al deze Burgermeesterpraktijken.


afmelden voor berichten van De Burgermeester Academie